28.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Οι καλύτερες στιγμές της Α.Ε. Κομοτηνής (vid+pics)

Μεγάλη προσπάθεια έκανε η Α.Ε. Κομοτηνής απέναντι στη ΧΑΝΘ, ασχέτως εάν δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν άφησαν τους Θεσσαλονικείς να ξεφύγουν στο σκορ, αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό ώστε να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τις πιο χαρακτηριστικές ματς από τον αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής

https://www.youtube.com/watch?v=3KjMjQB_XV0

Παράλληλα, από την Α.Ε. Κομοτηνής εξέδωσαν ανακοίνωση για την επιστροφή του Εφέ Ζεκιριέ στο ΔΑΚ ως αντίπαλος: «Την πιο όμορφη στιγμής της αναμέτρησης με την ΧΑΝΘ, την ζήσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Εφέ Ζεκιριέ, που ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες μας και πλέον βρίσκεται στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε μαζί με τους παλιούς του συμπαίχτες αλλά παντοτινούς φίλους και συγκεκριμένα με τους Ανδρέα Καραμανλή, Ανδρέα Κυμπάρη, Νίκο Φωτακάκη και Πάνο Παπαδόπουλο, που αγωνίζονται στο ανδρικό τμήμα πλέον.

Αν αξίζει κάτι στον αθλητισμό, αυτό είναι οι στιγμές… Έτσι λοιπόν με χαρά είδαμε ένα ακόμα παιδί που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο κλειστό των ακαδημιών μας να έχει «ανοίξει τα φτερά του» και να παλεύει για τα όνειρά του, όπως και τα δικά μας παιδιά, τα οποία σε ηλικία 16&17 ετών έχουν ήδη πάρα πολλές παραστάσεις Γ’ Εθνικής, που θα αποτελέσουν εφόδια το μέλλον. Ευχόμαστε στον Εφέ να είναι γερός και να φτάσει ψηλά, κάνοντας υπερήφανος την οικογένεια του και εμάς. Είμαστε βέβαιοι πως οι παραστάσεις και οι εμπειρίες που έχουν πάρει εδώ και 3 χρόνια οι δικοί μας Ανδρέας, Πάνος, Νίκος και Ανδρέας, από την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και σε αγώνες στο ανδρικό τμήμα, θα μπορέσουν να φτάσουν ψηλά και να μας κάνουν υπερήφανους, παίζοντας με ψυχή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ