27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Οι Καβς πέρασαν… πάνω από τη Βοστώνη (vid)

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν... ισοπεδωτικοί και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς και τους διέλυσαν εκτός έδρας με 130-86.

Δεν έχει γίνει λάθος. Δεν διαβάσετε κάτι λάθος. Το σκορ είναι αυτό που βλέπετε παραπάνω. Το 130-86 και η διαφορά των 44 πόντων είναι κάτι εξωπραγματικό για τελικούς περιφέρειας.

Κι όμως οι πρωταθλητές δεν είχαν όρεξη για παιχνίδια. Δεν είχαν διάθεση να αφήσουν τους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι. Για την ακρίβεια δεν τους επέτρεψαν καν να περάσουν έστω για μία φορά μπροστά στο σκορ στην αρχή του αγώνα. Σε δύο παιχνίδια στο γήπεδό τους, οι Σέλτικς δεν πήραν «κεφάλι» ούτε για μερικά δευτερόλεπτα.

Ωστόσο το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Τάιρον Λου... Λάθος. Το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς -διότι του «Βασιλιά» είναι η ομάδα στην πραγματικότητα- ήταν απλώς από άλλο... πλανήτη. Στο ημίχρονο ο φωτεινός πίνακας του «TD Garden» έγραφε 31-72. Η διαφορά των 41 πόντων στο πρώτο μισό του αγώνα είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί σε αναμέτρηση των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Κανείς δεν περίμενε τίποτα στο δεύτερο μέρος. Βέβαια οι Καβς δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι θέλοντας να ταπεινώσουν τους αντιπάλους τους. Φαίνεται ότι οι ήττες του Λεμπρόν στο παρελθόν από τον συγκεκριμένο αντίπαλο τον αναγκάζουν να τα δίνει όλα μέχρι τέλους, μόνο και μόνο νομίζοντας ότι θα πάρει εκδίκηση.

Χωρίς συζήτηση πάντως είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη αυτή τη στιγμή... Σε αυτήν την αναμέτρηση σημείωσε τριάντα πόντους, ενώ ο Κέβιν Λοβ πρόσθεσε 21 με δώδεκα ριμπάουντ και ο Ίρβινγκ 23. Στον αντίποδα διασώθηκε μόνο ο Μπράουν με 19.

Το χειρότερο νέο για τον τεχνικό της Βοστώνης, Μπραντ Στίβενς είναι ότι ο Αϊζέια Τόμας αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο... 

Όσον αφορά τη συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην έδρα των πρωταθλητών κυρίως για... τυπικούς λόγους.

Άλλωστε δεν υπάρχει πιθανότητα ανατροπής κι όλα δείχνουν... σκούπα.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ