23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι Ισραηλινοί λένε για “φλερτ” Παναθηναϊκού με Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στο δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη το 2000, και 20 χρόνια μετά ενδέχεται να αποτελέσει τον προπονητή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Όπως αναφέρει το «sport5.co.il» ο νυν τεχνικός της Χάποελ Ιερουσαλήμ βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» ώστε να αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, με το κείμενο να αναφέρει : «Θα είναι ο Ισραηλινός προπονητής στο επίπεδο της Euroleague, μετά από τόσα χρόνια; Μάθαμε ότι ο Όντετ Κάτας είναι ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν και οι Έλληνες θα επικοινωνήσουν μαζί του σύντομα».

Ο 46χρονος Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ το 2017 ως προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, χάνοντας στον τελικό από την Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, σπουδαία βήματα έκανε με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ το 2019, ενώ την τρέχουσα σεζόν, είχε καταφέρει να προκριθεί στους οκτώ του BasketBall Champions League, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική ομάδα.

Σε δημοσιεύματα πριν από σύντομο χρονικό διάστημα είχε φανεί ότι θα ανανεώσει με την Χάποελ, αλλά η προοπτική της Ευρωλίκγας σίγουρα αποτελεί δέλεαρ, ενώ στο κείμενο αναφέρεται, πως αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να συνεχίσει χωρίς τον Γιώργο Βόβορα ως head coach, η περίπτωση του Όντεντ Κάτας βρίσκεται πολύ ψηλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ