23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι ευχές των Αγγελόπουλων στον Γιάννη (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στη Εφές και στο ημίχρονο ο Έλληνας MVP είχε συνάντηση σε όμορφο κλίμα με τους δύο ιδιοκτήτες των Πειραιωτών.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι υποδέχθηκαν τον MVP του ΝΒΑ και του έδωσαν ως δώρο μία συλλεκτική μπλούζα του Βασίλη Σπανούλη ενώ δεν ξέχασαν και τον μικρό του γιο, Λίαμ. Παράλληλα του ευχήθηκαν σύντομα να αναδειχθεί και πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρέθηκε χθες (30/10) στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναντολού Εφές.

Στο ημίχρονο οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν μαζί του, τον συνεχάρησαν για όλα όσα έχει πετύχει, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια και σύντομα να στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία λίγκα του κόσμου!

Επίσης, του παρέδωσαν δώρα για τον γιο του, Λίαμ, καθώς και μία συλλεκτική μπλούζα του Βασίλη Σπανούλη, ειδικά σχεδιασμένη για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προπονήθηκε σήμερα (31/10) στο ΣΕΦ και θα χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού όποτε χρειαστεί για τις ατομικές του προπονήσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ