20.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της Stoiximan.gr Basket League (vids+pics)

Οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League, αφού άλλαξαν χρόνο στο παρκέ μαζί με τους φιλάθλους, ευχήθηκαν για την έλευση του 2018.

Ο πρωτοπόρος της κατάταξης, Παναθηναϊκός, με μήνυμά του ανέφερε: «Η διοίκηση, οι αθλητές και οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας εύχονται από καρδιάς Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές!».

Σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, ευχήθηκε ο Ολυμπιακός: «Καλή Χρονιά! Happy New Year!».

Με κοινωνικό μήνυμα είναι οι ευχές του Λαυρίου και για την Πρωτοχρονιά: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι παίκτες, το τεχνικό & ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT σάς εύχονται μια χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα & προκλήσεις Νέα Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Μια νέα χρονιά με μια ξεχωριστή ευχή για τα παιδιά όλου του κόσμου… να έχουν φαγητό, νερό, ρούχα, σπίτι, φροντίδα, γέλιο, παιχνίδια, υγεία, σχολεία… Γιατί κάθε παιδί σε κάθε γωνιά του κόσμου ΑΞΙΖΕΙ να ζει με αξιοπρέπεια, να μην χάνει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του και να μην «κλέβουν» την αθωότητα του... Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά σε όλους! 2018».

Μέσω βίντεο ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ…

https://www.youtube.com/watch?v=BQSYiPRjHKA

Η ΑΕΚ επίσης ευχήθηκε μέσω βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=poJQVWw-960

Οι ευχές του Κόροιβου: «Καλή Χρονιά από την οικογένεια του Κόροιβου! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και νίκες για την ομάδα μας και το 2018! #koroivosbc #family #happynewyear #AllForOne #κοροιβάραΟΛΕ».

Ο Άρης είχε ευχηθεί, πριν από τα Χριστούγεννα, τόσο για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης όσο και για την έλευση του 2018. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε στα μέλη του, που γιορτάζουν...

Ο Πανιώνιος ευχήθηκε μέσω ανακοίνωσής του: «Καλή χρονιά με σωματική και ψυχική υγεία για όλο τον κόσμο. 2018 ευχές και αποδείξεις για την ομάδα μπάσκετ ότι αξίζει να έχει τη θέση που αρμόζει στην ιστορία της. Μόνο πίστη και πράξη από όλους, μέχρι να βρούμε ουρανό».

Ο Προμηθέας Πατρών και ο Κολοσσός Ρόδου είχαν ευχηθεί, τα Χριστούγεννα, και για την Πρωτοχρονιά. Στην Κύμη, αφού δείπνησαν όλοι μαζί, ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ