21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της Stoiximan.gr Basket League (pics)

Σύσσωμη η Ορθοδοξία γιορτάζει το Πάσχα και οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League εξέδωσαν, η μία μετά την άλλη, ευχητήριες ανακοινώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ευχήθηκε καλό Πάσχα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν: «Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας εύχονται Καλό Πάσχα! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες!».

Η ευχετήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται Καλό Πάσχα σε όλους! Χρόνια Πολλά! #WeAreOlympiacos».

https://twitter.com/olympiacosbc/status/982762456576675840

O αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Βασίλης Σπανούλης, έγραψε από την πλευρά του: «Καλό Πάσχα!».

https://www.instagram.com/p/BhTewqBAGEG/?hl=el&taken-by=vassilis7span

Πριν από την Ανάσταση ευχήθηκε το Λαύριο: «Καλή ευλογημένη Πασχαλιά!  Καλή Ανάσταση σε όλους και στην Πατρίδα μας!».

Το ίδιο είχε κάνει και ο Προμηθέας Πατρών, ενώ ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε από την πλευρά του: «Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο…».

Πριν από την Ανάσταση ευχήθηκε και η Κύμη, μέσω σχετικής κάρτας…

To ίδιο και ο Κολοσσός Ρόδου

Οι ευχές του Γ.Λ. Φάρου, μέσω ανακοίνωσής του: «Ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος σας εύχεται Καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας #GSLFAROS».

Στο Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος έχει ανήμερα του φετινού Πάσχα (08/04) τα γενέθλιά του ευχήθηκε ο Άρης: «Ο καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ, Δημήτρης Φλιώνης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. του εύχεται Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! #ARISBC #HappyBirthday».

Οι Θεσσαλονικείς παρέθεσαν και πασχαλινό γεύμα προς τους ξένους της ομάδας, Γκάρι Μπελ, Ομάρ Προύιτ, Μπράις Ντούβιερ και Ιβάν Μάρας, οι οποίοι παρέμειναν στην πόλη χωρίς τα στενά τους συγγενικά πρόσωπα. Οι παίκτες γευμάτισαν σε εστιατόριο της Περαίας μαζί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ Χάρη Παπαγεωργίου, το γενικό αρχηγό Νίκο Ζεϊμπέκη, καθώς και τον Παύλο Ζουλιάμη, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Πριν από την Ανάσταση ευχήθηκε και ο Πανιώνιος: «Η διοίκηση και οι αθλητές του Πανιώνιος Βίκος Cola σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Το ίδιο και ο Κόροιβος: «Η οικογένεια του Κόροιβου σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία και κάθε καλό!!! #koroivosbc #happy #easter #AllForOne».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ