16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ευχές της Basket League (vids+pics)

Οι ομάδες της Basket League μπορεί να αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τους ξέχασαν αυτές τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Άλλες ευχήθηκαν πριν από τον ερχομό των Χριστουγέννων, άλλες αμέσως μετά, ενώ κάποιες «βιάστηκαν» να στείλουν τις ολόθερμες ευχές τους και για την έλευση του 2021. Αναλυτικά…

H AEK ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, στέλνοντας και το μήνυμα: «Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς».

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΠΑΟΚ με κεντρικό πρόσωπο τον... Αϊ-Βασίλη:

Με μία μπάλα μπάσκετ και… φόντο το Αλεξάνδρειο ευχήθηκε ο Άρης: «Από την ΚΑΕ Άρης, θερμές ευχές για καλές γιορτές σε όλες και σε όλους και χαρούμενο το 2021!».

Ο Ηρακλής «είπε» τα δικά του ξεχωριστά κάλαντα, με μπουζούκι και τον εορτάζοντα σε μία εβδομάδα Βασίλη Καββαδά να εύχεται: «Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, καλές Γιορτές με υγεία πάνω από όλα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iraklis B.C. (@iraklisbcofficial)

Ο Προμηθέας Πατρών πρωτοτύπησε και πάλι, με τις ευχές του να εκφράζονται μέσω των μελών των τμημάτων υποδομής του…

https://www.youtube.com/watch?v=R2bA6F-_1Cw

Το Λαύριο, μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του, ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, αφήνοντας στο παρελθόν τις πίκρες. Χρόνια πολλά σε όλους!».

https://www.youtube.com/watch?v=tB9i_-7N-y4

ΓΣΠ και ΚΑΕ Περιστέρι επίσης έστειλαν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα μέσω Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=O_lG8fU4GeA

Οι ευχές του Ιωνικού Νικαίας: «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Ο Κολοσσός Ρόδου ευχήθηκε: «Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία!».

Η Λάρισα, στην ευχετήρια ανακοίνωσή της: «Εύχεται σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και στους πολίτες της Λάρισας, χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από την πλευρά της, έστειλε τις ευχές της στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα»…

Δείτε, επίσης, τους «πρασίνους» να τραγουδούν το γνωστό τραγούδι «Τρίγωνα Κάλαντα»:

https://www.youtube.com/watch?v=VvVpq309zFc

Θυμηθείτε, επίσης, το βίντεο του ΕΣΑΚΕ με τις ευχές των παικτών των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. «Η Basket League και ο ΕΣΑΚΕ εύχονται σε όλες και όλους χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος! Ελπίζουμε το 2021 να σας δούμε όλες και όλους ξανά στα γήπεδα του πρωταθλήματός μας! Οι Νίκος Καμάρας (Λάρισα), Ζώης Καράμπελας (Περιστέρι), Μιχάλης Λιάπης (Κολοσσός Ρόδου), Νίκος Ζήσης (ΑΕΚ), Διαμαντής Σλαφτσάκης (Άρης), Άαρον Ουάιτ (Παναθηναϊκός), Τόαρλιν Φιτζπάτρικ (Ιωνικός Νικαίας), Μπο Μπιτς (ΠΑΟΚ), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας Πατρών), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής) και οι 12 ομάδες της Basket League σας στέλνουν σε... πορτοκαλί φόντο τις ευχές τους για καλές Γιορτές!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ