20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Οι επιλογές είναι δύο για τον Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το μέλλον του, αλλά έχει προκρίνει δύο επιλογές και σε μία εξ αυτών θα καταλήξει, εφόσον βέβαια ευνοήσουν και οι συνθήκες.

Ο 31χρονος γκαρντ, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε από το 2014 και έφθασε δύο φορές στην κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα, είτε θα επιστρέψει στο ΝΒΑ είτε στο ισπανικό πρωτάθλημα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Γάλλος, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σολέ κι έπαιξε εν συνεχεία στη Βαλένθια και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς και των Τορόντο Ράπτορς, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη γηραιά ήπειρο, παρά τα όσα ακούστηκαν τελευταία.

Βέβαια, για να μεταγραφεί στη «βασίλισσα» θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το «εμπόδιο» των «νυχτερίδων». Η Βαλένθια έχει τα δικαιώματά του στην ACB και εάν δεν τα βρει με τους διοικούντες τη Ρεάλ, οι τελευταίοι δεν θα μπορέσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όσο κι αν το επιθυμούν. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο ΝΒΑ, με την τελευταία ομάδα του, τους «πτερόσαυρους», να έχουν τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του. Ο ίδιος, από την πλευρά του, έχει ήδη δώσει εντολή στον εκπρόσωπό του να κοιτάξει και στο ΝΒΑ, ως ενδεχόμενο επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του, αλλά κοιτάζει και πως Μαδρίτη πλευρά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης παλεύει για τη μεταγραφή του Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος έχει ενημερώσει την ομάδα πως είναι ή η Ρεάλ ή το ΝΒΑ και δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Το "κλειδί" είναι η Βαλένθια, που έχει τα δικαιώματά του στην Ισπανία. Η υπόθεση είναι ανοιχτή, θα υπάρξει διαπραγμάτευση», έγραψε σχετικά ο Ισπανός δημοσιογράφος Κάρλος Σάντσεθ Μπλας. «Ανυπομονώ για την επόμενη ομάδα που θα παίξω», δήλωσε πρόσφατα ο Γάλλος γκαρντ, με το μέλλον του πάντως να μην αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμα στο ξεκίνημά τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ