20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι εξετάσεις του ΠΑΟΚ (pics)

Σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικούς ελέγχους πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (18/08) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, χωρισμένοι σε γκρουπ.

Λίγο πριν από την πρώτη προπόνησή τους στο κλειστό της Πυλαίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (18/08, 18.00), οι Θεσσαλονικείς χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και οι μισοί υποβλήθηκαν σε αιματολογικούς και καρδιολογικούς ελέγχους στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και οι άλλοι μισοί μετέβησαν στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis» για εργομετρικά τεστ.

Η ανακοίνωση: «Συνεχίστηκε και σήμερα η διαδικασία των εξετάσεων, στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες, ενώ ξεκίνησαν και οι εργομετρικοί έλεγχοι. Οι Kevin Dillard, Lucky Jones, Owen James Klassen, Ousman Krubally και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκαν το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου υποβλήθηκαν σε αιματολογικούς και καρδιολογικούς ελέγχους. Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιανναράς πέρασαν το πρωί της Παρασκευής από εργομετρικούς ελέγχους για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), αντοχή (αναερόβια ισχύς, δείκτης αντοχής), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες το πρωί του Σαββάτου. Θυμίζουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο «PAOK Sports Arena».

Φωτ. από ΚΑΕ ΠΑΟΚ

 

https://www.instagram.com/p/BX7uie6HfWT/?taken-by=paokbasketball

https://www.instagram.com/p/BX7vAhQny7Z/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ