24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι εξετάσεις του Κολοσσού (pics)

Ώρα… εξετάσεων για τους παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, που πέρασαν από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, με τους διοικούντες τη «θαλασσί» ΚΑΕ να εκδίδουν ανακοίνωση για να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό για τη φροντίδα τους.

Η ανακοίνωση: «Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία στη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels. Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica φιλοξένησε τους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels με τη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica συνεχίζεται άψογα και η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή κ. Ασημακίδη Δημήτριο, τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιορδάνη Μπλέτσο, την Μικροβιολόγο κ. Χαρίτου Άννα, τον καρδιολόγο κ. Πρωτόπαππα Βασίλειο καθώς και ολόκληρο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ