20.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Οι εντυπώσεις για Καραμάνο και το ερωτηματικό Σαββίδης

Οι πληροφορίες που προκύπτουν δεν είναι πολλές αφού οι επαφές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, όμως η δημοσιοποίηση τους από την ίδια την ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ότι το ενδιαφέρον επιχειρηματιών με έδρα την Αθήνα, είναι υπαρκτό και σοβαρό. Είναι μία καλή βάση για την εκκίνηση όμως υπάρχουν πολλές παράμετροι του θέματος που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

 


Ο Γιώργος Καραμάνος που συναντήθηκε με τους προέδρους της ΚΑΕ και του Α.Σ. ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και Θανάση Κατσαρής αντίστοιχα, είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί και επιδεικνύουν αυτό το πρώτο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, προέρχονται επίσης από αυτόν τον χώρο. Οι δυνατότητες τους και κυρίως οι προθέσεις τους όμως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες όμως κι αυτό είναι λογικό δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν ακόμη στον βαθμό που θέλουν όλα όσα ακολουθούν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 


Σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr τόσο ο Μπάνε Πρέλεβιτς όσο και ο Θανάσης Κατσαρής απεκόμισαν εξαιρετικές εντυπώσεις από τον κ.Καραμάνο και του κατέστησαν σαφές πως σκοπεύουν να του παρουσιάσουν την εικόνα της ΚΑΕ στην πραγματική της μορφή, χωρίς να κινδυνεύει δηλαδή να βρεθούν, ο ίδιος και οι άνθρωποι που εκπροσωπεί, στην πορεία προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

 


Είναι ωστόσο γεγονός ότι ρυθμιστής σε αυτήν την πορεία των συζητήσεων μπορεί να αποδειχτεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενήμερος για τις εξελίξεις οπότε αναμένεται η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αν το επιτρέψει το πρόγραμμα του, μία συνάντηση με τον εκπρόσωπο των ενδιαφερόμενων παρουσία ασφαλώς των Πρέλεβιτς και Κατσαρή. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ρυθμιστής των εξελίξεων αφού θα κληθεί, αργά ή γρήγορα, να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το ποσό των 2,5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ που έχει βάλει στην ΚΑΕ. Αν δηλαδή είναι απαιτητό από τον ίδιο και αν ναι, με ποιο τρόπο και με ποιον χρονικό ορίζοντα θα το ζητήσει.

 


Πρόκειται ίσως για το πιο κομβικό σημείο της υπόθεσης, αφού ακόμη όσο διαχειρίσιμο κι αν μπορεί να θεωρηθεί το οικονομικό άνοιγμα της ΚΑΕ, η κατάσταση θα μπει σε μία πολύ δυσκολότερη βάση αν οι ενδιαφερόμενοι αυτοί ή κάποιοι άλλοι, κληθούν να αποπληρώσουν και το ποσό που έβαλε ο Σαββίδης. Ίσως αυτή η ασάφεια στο οικονομικό τοπίο του ΠΑΟΚ, να έχει οδηγήσει τους ενδιαφερόμενους στην απόφαση να αναλάβουν σε πρώτη φάση το μάνατζμεντ της ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ