16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι ελληνικές παρουσίες στο NCAA

Το Φλόριντα Τεκ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του NCAA, πέτυχε και νέα νίκη στο «Charles & Ruth Clemente Center», αυτή τη φορά με 90-68 επί του Νορθ Μαϊάμι.

Ο Αντώνης Πεφάνης αγωνίστηκε για 6’ κι είχε 3π. με ένα εύστοχο τρίποντο και μία ασίστ, με τον Ντέρεκ Μέρφι να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 27π. και το Σεσάν Ράσελ να έχει 22π. και έξι ριμπάουντ. Το Ουέστερν Νιου Μέξικο, από την πλευρά του, έχασε με 84-79 από το Χόλι Νέιμς στο «Walter Gleason Gym», με το Γιώργο Μόσιαλο να αγωνίζεται μόλις για δύο λεπτά, έχοντας μία ασίστ. Ο Ελάια Χόλιφιλντ με 20π. και οκτώ ριμπάουντ ηγήθηκε των «μάστανγκ» και από τους νικητές ο Τζουλς Σάντερς είχε 20π. και εφτά ριμπάουντ και ο Ρομπ Φούλερ 18π. και οκτώ ασίστ.

Στην τρίτη κατηγορία ο Κώστας Τάτσης έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του στη «βαριά» ήττα του Λέσλεϊ με 96-57 από το Σεντ Τζόζεφ, έχοντας 2π. με 0/1 βολές, 1/10 δίποντα και 0/1 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα και τέσσερα λάθη. Ο Χάουαρντ Τσέις με 19π. διασώθηκε από την ομάδα του και από τους γηπεδούχους ο Ράιαν Ο’ Νιλ είχε 18π. Αντίθετα, το ΜΙΤ επιβλήθηκε εκτός έδρας του Κιν Στέιτ, με 75-57, με το Γιάννη Χατζηβέρογλου να τελειώνει με 8π. με 4/9 δίποντα και 0/1 τρίποντα, ένα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο σε 19’. Ο Ίαν Χίνκλεϊ με 27π. και εννέα ασίστ οδήγησε τους φιλοξενούμενους στην επικράτηση. Δεν είχαμε ελληνική συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία του NCAA.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ