27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι εκρήξεις συναισθημάτων του Draft (vid)

Το άκουσμα του ονόματος του στο Draft του NBA αποτελεί το όνειρο κάθε εκκολαπτόμενου παίκτη ανά των κόσμο. Είναι η στιγμή που οι κόποι ετών καρποφορούν και η πόρτα για ένα λαμπρό μέλλον ανοίγει διάπλατα. Αναμφίβολα, είναι η κορυφαία στιγμή στην ζωή των νεαρών αθλητών, μέχρι -φυσικά- την επόμενη. 

Τα ξημερώματα (19/11), 60 νέοι αθλητές άκουσαν τα ονόματα τους στο φετινό Draft σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Για πρώτη φορά στα χρονικά όλοι οι υποψήφιοι παρακολούθησαν την διαδικασία από τα σπίτια τους και κανείς δεν είχε την ευκαιρία να σφίξει το χέρι του κομισάριου της λίγκας κατά το άκουσμα της επιλογής του. Αντ' αυτού, οι παίκτες είχαν στο πλευρό τους μόνο τους οικείους τους και όπως είναι εύλογο οι εκρήξεις συναισθημάτων δεν έλειψαν, με την συγκίνηση να είναι διάχυτη.   

Στο βίντεο, που ακολουθεί από το επίσημο κανάλι του NBA στο YouTube, καταγράφονται οι δυνατές στιγμές που έζησαν οι Όμπι Τόπιν (Νικς), Άντονι Χέρτφελτ (Μάτζικ), Άρον Νέσμιθ (Σέλτικς) και πολλοί άλλοι κατά το άκουσμα της είδησης πως πλέον ανήκουν -με κάθε επισημότητα- στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ