19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι εκπλήξεις άρχισαν με το “καλημέρα”

Ορεξη να 'χουμε και στη φετινή Ευρωλίγκα, όπως φάνηκε από την πρεμιέρα κιόλας, με την ανακάμψασα στη διοργάνωση Μάλαγα να ρίχνει στο καναβάτσο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ με τρομερή ανατροπή στην τελευταία περίοδο. Οι Ανδαλουσιάνοι έδωσαν έτσι λίγο... χρώμα στην πρεμιέρα, αφού στα τέσσερα ματς που είχαν προηγηθεί, τα φαβορί είχαν επικρατήσει.

Ο εκπληκτικός Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τη Ρεάλ σε άνετο πέρασμα από την Πόλη με 88-74 επί της Εφές, δείχνοντας ότι έχει τον τρόπο της να ξεπεράσει το σοβαρότατο πλήγμα με την απώλεια του Γιουλ.

Η ΤΣΣΚΑ είδε κι έπαθε για να κάμψει, μέσα στη Μόσχα την αντίσταση του Μιλάνο με 93-84, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να δείχνει από νωρίς ότι θα κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, δηλαδή να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Η Μακάμπι ήταν αδύνατο να επαναλάβει την περσινή τραγική σεζόν της, όμως, με την εμφάινσή της μέσα στην έδρα της Μπάμπεργκ και την άνετη νίκη της με 88-71, έδειξε ότι αυτή τη φορά δε θέλει να μείνουν στα λόγια οι παραδοσιακά υψηλές της βλέψεις.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις σοβαρές απουσίες και την... κατά συνθήκη έδρα, πήρε λύσεις από πολλούς, έπαιξε τη γνωστή δυνατή του άμυνα και νίκησε τη Μπασκόνια με 75-64 κι έκανε την καλή αρχή που ήθελε στη διοργάνωση.

Στη Μάλαγα τέλος, η Φενέρ έδειχνε να πηγαίνει σε μια "σβηστή" νίκη μέχρι που... άναψε η Μάλαγα όμως και με επί μέρους σκορ την τελευταία περίοδο, έφτασε στη νίκη με 68-67.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ