17 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οι «δυνατές» επιστροφές της Νιγηρίας

Ενισχυμένη θα εμφανιστεί η Εθνική Νιγηρίας στο επόμενο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

To αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας παραμένει πρώτο και αήττητο στο Β’ Όμιλο της Αφρικανικής Ζώνης, έχοντας κάνει το «τρία στα τρία». Έτσι θέλει να παραμείνει και στους επόμενους τρεις αγώνες του για τον πρώτο προκριματικό γύρο, απέναντι στην Ουγκάντα, το Μάλι και τη Ρουάντα, που θα γίνουν από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου στο Λάγος. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Άλεν Ενόρα, θα τεθούν και δύο παίκτες που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος το 2016, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο λόγος για τους Άλαντε Αμίνου και Σέιν Λαουάλ, οι οποίοι μαζί με τους Ίκε Ντιόγκου, Τζέσε Αντεκόγια, Τζάι Μπράξτον Ογκμπούζε, Ταλίμπ Ζάνα, Μάικ Εφεβμπέρχα, Μπράιαντ Εμπαμάλου, Όγκουστιν Οκοσούν, Απότσι Αγκάντα, Ομπίνα Εμενάγκο, Ιντόου Μεχίντι, Κιθ Όμεραχ, Αμπντούλ Αζίζ Ατά, Μόουζες Κίνγκλσι, Τζόρνταν Ενόρα και Μπεν Ούζο αποτελούν τους δεκαεφτά παίκτες της προεπιλογής της Νιγηρίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ