24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι διατροφικές ανησυχίες του Γιάννη (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του ρίχνοντάς το στο φαγητό, αλλά και φροντίζοντας τον εαυτό του.

Η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή απαιτεί θυσίες, πολλές εκ των οποίων έχουν να κάνουν με τη διατροφή. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσε εδώ και καιρό τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ και το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε… γαστρονομικό κυνήγι στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, δοκιμάζει διάφορα ανθυγιεινά φαγητά, ευρέως διαδεδομένα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα οποία αποφεύγει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αφού γεύθηκε για πρώτη φορά κορν ντογκ και ήπιε αναψυκτικό σκεύασμα συγκεκριμένης αμερικανικής εταιρίας ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και γαριδάκια με γεύση κρεμμυδιού. Το τελευταίο, μάλιστα, το έκανε ενώ παράλληλα απολάμβανε το πεντικιούρ του, το πρώτο του ύστερα από δύο χρόνια όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διατροφικές ανησυχίες του, πάντως, δεν σταματούν εδώ. Όπως πρόσθεσε, στο Twitter, επόμενη αποστολή του είναι να δοκιμάσει ακόμα δύο τροφές, μία γλυκιά και μία αλμυρή. «Η αυριανή αποστολή μου είναι να γίνω καλύτερος παίκτης, αλλά και να … δοκιμάσω funnel cakes και πόδια γαλοπούλας με μουστάρδα», έγραψε χαρακτηριστικά. Ιδού τι άλλο ετοιμάζεται να φάει…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ