16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι… γκάφες του ΝΒΑ (vid+pics)

Αρνητικοί πρωταγωνιστές έγιναν οι Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ και Μπρουκ Λόπεζ, έχοντας κοινό χαρακτηριστικό την αστοχία τους.

Ο 25άχρονος γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς επιχείρησε να καρφώσει στο «Staples Center», στη νίκη των «λιμνανθρώπων» απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, αλλά βρήκε σίδερο…

Ο Μπρουκ Λόπεζ, από την πλευρά του, έκανε αρνητικό ρεκόρ στο ΝΒΑ με 0/12 τρίποντα, στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Φοίνιξ Σανς στο «Fiserv Forum». Αν και 2,13μ., ο 30χρονος σέντερ σουτάρει κατά μέσο όρο φέτος εφτά τρίποντα ανά ματς και ευστοχεί σε 2,8. Απέναντι στους «ήλιους» δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα κι έτσι βρίσκεται πλέον πρώτος στη σχετική λίστα με τους πιο άστοχους παίκτες από την περιφέρεια. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ, με 0/11, μοιράζοντας οι Τζον Σταρκς (1994), Αντουάν Ουόκερ (2001), Τρέι Μπερκ (2015), Στεφ Κάρι (2017) και Τζέιμς Χάρντεν (2018).

«Αποτελεί έκπληξη, επειδή είναι σπουδαίος σουτέρ. Ωστόσο, είναι κι αυτό μέρος του αθλήματος, μέρος του να είσαι σουτέρ. Μερικές φορές δεν είναι η ημέρα σου. Νομίζω ότι ένα από τα θετικά της βραδιάς είναι ότι συνέχισε να σουτάρει. Οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται απόλυτα και χρειάζεται πολλή αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις να σουτάρεις. Είμαι υπερήφανος για αυτό το λόγο», δικαιολόγησε τον παίκτη του ο προπονητής των «ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ