14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι… γιατροί κρίνουν το ρόστερ της ΑΕΚ (vid)

Βλέποντας τον Νίκο Γκίκα να σφαδάζει στο παρκέ του ΟΑΚΑ την ώρα του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό και τον Νίκο Ζήση με τον Δημήτρη Κατσίβελη να παρακολουθούν εκτός 12άδας όντες επίσης τραυματίες, η πρώτη σκέψη ήταν εύκολη. «Η ΑΕΚ θα βγει άμεσα στην αγορά για περιφερειακό».


Βάζοντας στη ζυγαριά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Λίνου Χρυσικόπουλου από την ομάδα, η οποία τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί αφού εξελίσσεται μια διαπραγμάτευση για τους όρους αλλά λογικά θα υπάρξει συμφωνία, μαζί και με τη θλάση που ταλαιπωρεί τον Βλάντο Γιάνκοβιτς ερχόταν η... δεύτερη σκέψη να κοντράρει την πρώτη. «Μήπως η ΑΕΚ χρειάζεται ένα τεσσάρι για να γεμίσουν τη θέση και να έχει ανάσες ο Ματσιούλις»;

Συνυπολογίζοντας και ότι πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση για το αν θα ανανεωθεί το πρώτο και μικρής διάρκειας συμβόλαιο του Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος έχει προσφέρει πράγματα στην ΑΕΚ όσο καιρό είναι στην ομάδα, η σκέψη του τεσσαριού δείχνει να αποκτά περισσότερους υποστηρικτές. Μόνο που στο... fantasy όλοι καλοί είναι, αλλά τις πραγματικές αποφάσεις πρέπει να τις παίρνουν οι προπονητές. Και στην περίπτωση της ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του κρέμονται από τις γνωατεύσεις των γιατρών.


Στην περιφέρεια μπορεί να είναι πιο «φρέσκια» η εικόνα μιας απώλειας, του Γκίκα, αλλά είναι και πολύ κοντά οι δύο επιστροφές. Ο Νίκος Ζήσης άμεσα, ο Δημήτρης Κατσίβελης πιθανότατα μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Αρα, παρόντος και του Μωραϊτη και φυσικά του Λάνκγφορντ που και χθες πήρε λεπτά στην οργάνωση όταν κρινόταν το ματς, γίνεται δουλειά για κάποιο διάστημα.


Στους ψηλούς, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μόουζες, για να αποκτηθεί περιφερειακός στη θέση του, ελλείψει Χρυσικόπουλου και απόντος ακόμα του Γιάκοβιτς υπάρχει μεγάλο θέμα.


Μπέρδεμα λοιπόν. Ισως η πιθανότερη εξέιλιξη είναι η ΑΕΚ να μην κάνει άμεσα κάποια κίνηση. Ετσι κι αλλιώς, η αναζήτηση που είχε αρχίσει για ξένο περιφερειακό δεν είχε δείξει ότι υπάρχει κάποιος που να αξίζει πραγματικά τον κόπο. Με «σημαδεμένη» ημερομηνία την εβδομάδα που θα κριθεί το κύπελλο, δηλαδή από 10 μέχρι 14 Φεβρουαρίου υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Να γίνει η λίστα... επιστροφών, να συνεχιστεί η αναζήτηση της αγοράς χωρίς να ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφής Ελληνα παίκτη μέχρι και τα μέσα του δεύτερου γύρου και μετά να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ