13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι βετεράνοι στο προσκήνιο στην Ισπανία

Δύο παίκτες των δεύτερων -άντα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ο 40άρης Φελίπε Ρέγες και ο 42χρονος Άλμπερτ Όλιβερ αγκαλιάζουν τα δικά τους ρεκόρ.

Ο Φελίπε Ρέγες σημείωσε τέσσερις πόντους για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα με την Εστουδιάντες και έφτασε τους 8.316 συνολικά στη Liga Endesa και στους 6.001 με τη φανέλα της "βασίλισσας". Απέχει μόλις τρεις πόντους από το να προσπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα στη σχετική λίστα. Ο Ναβάρο έχει σημειώσει 8.318 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην κορυφή βρίσκεται ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ πλέον, Αλμπέρτο Ερέρος με 9.759 πόντους!

Ο 42χρονος Άλμπερτ Όλιβερ, γκαρντ της Ομπραντόιρο πλέον, η οποία είναι η ευχάριστη έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ετοιμάζεται να εκθρονίσει τον Ζοάν Κρέους. Στον αυριανό αγώνα με τη Βαλένθια θα προσπεράσει τον Κρέους στη λίστα με τους βετεράνους όντας 15.483 ημερών, έναντι των 15.482 του Κρέους. Οι δύο που βρίσκονται πιο ψηλά είναι ο Μάικ Χίγκινς που σταμάτησε στα 43 του και ο μοναδικό Ντάριλ Μίντλετον που σταμάτησε στα 45 του και πλέον είναι βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ