27.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι αποφασισμένοι και… το πτώμα

Ενα ματς που λήγει με διαφορά 30 πόντων, λογικά δεν έχει και πολλά για να αναλύσουν οι προπονητές μετά τη λήξη του. Ακόμα και ο γλαφυρός Ντίνος Καλαμπάκος, έχοντας δει την ομάδα του να... σκορπάει απέναντι στο εντυπωσιακό Λαύριο, μια λέξη είχε να πει. "Πτώμα".


Ο προπονητής του Κόροιβου συνεχάρη τους αντιπάλους, χαρακτήρισε έτσι την ομάδα του, έκρινε ότι είναι άδικο με τέτοιες εμφανίσεις να "ακυρώνονται" τα πολλά καλά που έχει κάνει μέσα στη χρονιά, θυμήθηκε ότι το Λαύριο ήταν πολύ δύσκολο αντίπαλος και μέσα στην Αμαλιάδα και κατέληξε για τη συνέχεια: ". Η ζωή συνεχίζεται εμείς έχουμε ακόμα ανηφόρα και Γολγοθά γιατί το... 9 (νίκες) σώνει".


Από την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης είπε ότι, "θα συμφωνήσω με τον κόουτς, ήμασταν πάρα πολύ αποφασισμένοι, στην ουσία από την ημέρα που έχουμε χάσει το παιχνίδι εδώ με τον Προμηθέα από το επόμενο λεπτό κιόλας. Αυτό το παιχνίδι εδώ με τον Κόροιβο το είχαμε βάλει σε κύκλο, το είχαμε κυκλώσει, είχαμε πει ότι θα νικήσουμε είτε παίζοντας καλά, είτε παίζοντας άσχημα, είτε είμαστε στη χειρότερη μέρα, είτε στην καλύτερη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ