24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι… απέναντι θέλουν το δυνατό χαρτί

Το μίσος μεταξύ των δύο μεγάλων που κάποτε μονοπωλούσαν το ελληνικό μπάσκετ παραμένει άσβεστο σε επίπεδο κόσμου και ιδεολογίας. Ακόμα και όταν ήταν στα νοτυζένια τους όμως, μετακινήσεις παικτών από τον έναν στον άλλον γίνονταν. Και όσο έχαναν την μπασκετική τους λάμψη, περνώντας δύσκολες φάσεις και παλεύοντας να σταθούν στα πόδια τους, οι μετακινήσεις αυτές αυξάνονταν και έγιναν συνήθεια, χωρίς να προκαλούν μεγάλες εντάσεις.

Στις μέρες μας, ο ένας από τους δύο δείχνει να έχει βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Ο άλλος όχι ακόμα, το παλεύει γενικώς αλλά τα ζόρια είναι πολλά. Και αρκετά μεγάλα για να πειστεί να παραμείνει στην ομάδα ένα από τα δυνατά χαρτιά της περασμένης περιόδου. Το οποίο αποτέλεσε θεωρητικό στόχο αρκετών ομάδων, αρνήθηκε κάποιες προτάσεις, ίσως δεν βρήκε αυτό που πραγματικά ήθελε και πλέον βλέπει ότι η πιο δελεαστική περίπτωση είναι από τους... απέναντι. 

Και ανάγκες υπάρχουν στην θέση του, όπου υπάρχει ήδη ένας καλός του φίλος  και με τον προπονητή γνωρίζονται καλά και υψηλοί στόχοι υπάρχουν και σοβαρή πρόταση του έχει γίνει. Τις όποιες αντιδράσεις "ζυγίζουν" όλοι πλέον για να δουν πώς θα προχωρήσει η δουλειά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ