16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αντίπαλοι του Άρη χτίζουν στην τρύπα που ο ίδιος άνοιξε

Σε μία παγιωμένη κατάσταση τείνει να εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η εικόνα μιας αποψιλωμένης γραμμής ψηλών για τον Άρη. Ο Σάββας Καμπερίδης δουλεύει και κυρίως παρουσιάζει την ομάδα του εδώ κι έναν μήνα με εξαιρετικά περιορισμένες λύσεις κοντά στο καλάθι, αφού μένουν εκτός ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

 


Από τις 16 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι στη Λάρισα, ο Μαυροβούνιος... αγνοείται. Από τις 9 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με το Λαύριο, ο Βόσνιος έκανε 30 όλα κι όλα λεπτά συμμετοχής στα ματς με τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι. Η επιλογή ή η... ανάγκη επιβάλλουν στον Άρη να τους περιμένει.

 


Ανεξαρτήτως των λόγων όμως, αυτό που έχει γίνει πια απολύτως σαφές είναι ότι οι υπόλοιποι ψηλοί της ομάδας, όσο φιλότιμη προσπάθεια κι αν κάνουν, δεν αρκούν για να κρύψουν την τρύπα στη ρακέτα. Είναι η τρύπα μέσα στην οποία έχτισαν επιμέρους σκορ ο Κολοσσός 40-14, το Περιστέρι 38-14 και ο Παναθηναϊκός 28-18 για να φύγουν νικητές από το «Παλέ». Είναι η ίδια τρύπα μέσα από την οποία η ΑΕΚ απλοποίησε τη δουλειά της (46-24 το επιμέρους σκορ στη ρακέτα) και ο Ιωνικός έγειρε υπέρ του την πλάστιγγα (32-26).

 


Περιμένοντας την πορεία της αποθεραπείας τους αν και αμφότεροι έμειναν και σήμερα εκτός προγράμματος, ο Άρης έχει μπροστά του δύο αγώνες με χαρακτήρα «τελικού». Το Σάββατο (23/1, 17:00) με το Μεσολόγγι στο «Nick Galis Hall» και δύο εβδομάδες μετά (6/2, 17:00) επίσης εντός έδρας με το Λαύριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ