15.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Οι Αμερικανοί… βαρέθηκαν τους Ουόριορς (pic)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα παίξουν για πέμπτη διαδοχική χρονιά στους τελικούς του ΝΒΑ, με τους Αμερικανούς φιλάθλους να προτιμούν τους αντιπάλους τους, Τορόντο Ράπτορς, που εδρεύουν στον Καναδά.

Ενδιαφέρουσα έρευνα της αμερικανικής ιστοσελίδας sfgate.com και του betonline.ag δείχνει πως οι «πολεμιστές» δεν έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της χώρας, εν αντιθέσει με τους «πτερόσαυρους», οι οποίοι θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στους τελικούς. Ο κόσμος… βαρέθηκε να βλέπει την ίδια ομάδα, κάθε χρόνο, να διεκδικεί ή να κατακτάει τον τίτλο, γεγονός που αποτυπώθηκε και στο διαδίκτυο, με τις αντιδράσεις του. Η έρευνα αφορά στη συμπεριφορά των φιλάθλων μέσω Twitter και το κατά πόσο συχνά χρησιμοποιήθηκαν οι ετικέτες #WeTheNorth για τους Ράπτορς και #DubNation για τους Ουόριορς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, μόνο οι τρεις από τις συνολικά πενήντα πολιτείες των ΗΠΑ έχουν κόσμο που υποστηρίζει τους «πολεμιστές» περισσότερο από τους Καναδούς. Η Καλιφόρνια, στην οποία εδρεύουν οι πρωταθλητές, η Νεβάδα και η Χαβάη εξέφρασαν την προτίμησή τους στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αντίθετα με τις υπόλοιπες σαράντα εφτά πολιτείες που τάχθηκαν υπέρ των Τορόντο Ράπτορς. Οι «πτερόσαυροι» απέκλεισαν στα πλέι οφ της Ανατολής τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Μιλγουόκι Μπακς και ακόμα και το Ουισκόνσιν και η Πενσιλβάνια είναι υπέρ τους, με τους Αμερικανούς φιλάθλους να αποδεικνύουν στην πράξη πως έχουν ανάγκη την αλλαγή, για να τονωθεί ξανά το ενδιαφέρον τους για το ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ