19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι Έλληνες και οι… άλλοι κορυφαίοι (pics)

Μόλις δύο ημέρες πριν ολοκληρωθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, στο Βόλο, και η FIBA ζητάει τη βοήθεια των φιλάθλων για τους παίκτες που ξεχωρίζουν στα μαγνησιακά παρκέ.

Στα κλειστά της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ δίνει τον καλύτερο εαυτό του, με την Ελλάδα, την Ισπανία, την Τουρκία και τη Σλοβενία να συνεχίζουν τη «μάχη» για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Αρκετοί παίκτες έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, μεταξύ αυτών και οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συμπεριέλαβε δώδεκα ονόματα στα υποψήφια για την κατάκτηση του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη, με εκείνα του 18άχρονου φόργουορντ της ΑΕΚ και του 16άχρονου γκαρντ του Μαντουλίδη να μη λείπουν.

Ξεχώρισε, επίσης, τους Ισπανούς Σάντι Αλντάμα και Ουσμάν Γκαρούμπα, τους Σλοβένους Ζίγκα Σάμαρ και Γκρεγκόρ Γκλας, τους Τούρκους Αλπερέν Σενγκούν και Μουσταφά Κουρτουλντούμ, το Σέρβο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, το Γάλλο Μούσα Ντιαμπατέ, το Λιθουανό Αζουόλας Τουμπέλις και το Μαυροβούνιο Μπόγιαν Τομάσεβιτς.

Μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε, εδώ, εφόσον το επιθυμείτε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ