20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οικονόμου ήταν και… πάει κι αυτός

Μια ακόμη αλλαγή προπονητή δρομολογείται αυτή τη σεζόν για τον Πανιώνιο, με τον Νίκο Οικονόμου να αποτελεί επίσης παρελθόν, ύστερα από καταγγελία της σύμβασης των προπονητικών του υπηρεσιών «με υπαιτιότητά του» και τους «κυανέρυθρους»... να τρέχουν.

Οι εξελίξεις αυτές είχαν, πάνω κάτω, γίνει γνωστές τον τελευταίο καιρό και ακόμη μία αλλαγή προπονητή είναι πολύ κοντά στο να γίνει γεγονός στον Πανιώνιο. Από τον Θανάση Σκουρτόπουλο πήγαμε στον Κρις Χουγκάζ, από εκείνον στον Βασίλη Φραγκιά κι έπειτα στον Νίκο Οικονόμου, μετρώντας ήδη τρεις αλλαγές και με πολύ πιθανή την επιστροφή του κόουτς Φραγκιά στον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Το πρώτο κομμάτι, τουλάχιστον, αποτελεί πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου. Το κλίμα, άλλωστε, ήταν «βαρύ» και τελικά επιβεβαιώθηκε, ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος θα απομακρυνόταν ο Έλληνας τεχνικός. Η διοίκηση του Ιστορικού, μάλιστα, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του, θεωρώντας ότι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις του από τη δική του πλευρά, αναφορικά με το τι θα αναλάμβανε ως προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι προέβη στην καταγγελία της σύμβασης προπονητικών υπηρεσιών που είχε καταρτίσει με τον Νίκο Οικονόμου, με υπαιτιότητα του τελευταίου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ