18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οικονομόπουλος : «Το πρωτάθλημα της Α2 κρύβει εκπλήξεις»

Την ευκαιρία να συνεχίσει με μια ακόμη νίκη της πορεία του έχει ο Εθνικός ο οποίος φιλοξενείται αύριο (Μ.Τετάρτη 4/4, 17:00) από την ΑΕΛ στο κλειστό της Νεάπολης.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος μιλώντας στην σελίδα της ομάδας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προσέξει, καθώς το πρωτάθλημα της Α2 κρύβει εκπλήξεις.

Αρχικά, ο 21χρονος guard τόνισε «Τα παιδιά της ΑΕΛ παίζουν χωρίς άγχος, όπως διαπιστώσαμε και στο σκάουτινγκ. Σουτάρουν και ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν σημαίνει τίποτα. Άλλωστε το Πρωτάθλημα της Α2 κρύβει πάντα πολλές εκπλήξεις. Πρέπει να ορίσουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Επιπλέον, ο ταλαντούχος παίκτης του Εθνικού ανέφερε «Το γεγονός ότι έχουμε μόλις τρεις μέρες προετοιμασίας είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στο Πρωτάθλημα, ωστόσο, είναι μια συνθήκη κοινή για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε διαχειριστεί τον παράγοντα κούραση και είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ