17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οικονομόπουλος, Ρεκουνιώτης και Γκουαλτιέρι για Μαρούσι

Ο Κώστας Κεραμιδάς βρίσκεται με την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας, αλλά το Μαρούσι αρχίζει να κινείται ως προς τους μεταγραφικούς του στόχους, αναφορικά με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Έτσι, και πάντα με γνώμονα την φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού, ο Κώστας Οικονομόπουλος αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας των Βορείων προαστίων. Ο 21χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Εθνικό, έχοντας 6,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Επόμενος στόχος είναι ο Ανδρέας Ρεκουνιώτης, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες μέσα στην ρακέτα. Ο 22χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς άξονες της παραμονής του Πανελευσινιακού στην Β' Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νικαίας και Περιστέρι.

Τρίτος στην λίστα είναι ο Βίκτωρας Γκουαλτιέρι. Ο 18χρονος γκαρντ αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από την ΑΕΚ, και στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πλευρών, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στο Μαρούσι, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ