17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οικονομόπουλος : «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Για την Λευκάδα ταξίδεψε ο Εθνικός, ο οποίος φιλοξενείται αύριο (11/11, 17:00) από την Δόξα, ψάχνοντας την εκτός έδρας επιτυχία.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου του Πειραιά τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα:

«Η Λευκάδα έρχεται από δύο ήττες σερί, μέσα στην έδρα της από τον Αμύντα, αλλά και στο Ψυχικό. Σίγουρα θέλει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό οτι θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Εμείς προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς δυο βδομάδες. Μας οφείλησε πολύ η διακοπή, δουλέψαμε παραπάνω και «βρεθήκαμε» με τον κόουτς πιο πολύ. Εμείς θα πάμε για να παλέψουμε κάθε φάση και ελπίζουμε το καλύτερο!»

Στη συνέχεια, ο γκαρντ τον Πειραιωτών υπογράμμισε «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι κάτι που το αποδείξαμε, άλλωστε, και στο ματς με το Περιστέρι, το οποίο είναι θεωρητικά η πιο ισχυρή ομάδα της κατηγορίας. Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά τους σεβόμαστε όλους! Πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί τόσο στα εκτός, όσο και στα εντός. Κοίταμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ