16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οικονομάκης στο basketa : «Μου αρέσει αυτό που φτιάξαμε στον Εθνικό»

Ο Εθνικός πέρασε από την Κόρινθο, κερδίζονταν τον ΚΑΟΚ και έτσι έχοντας 2/2 δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει την τρέχουσα σεζόν.

Προπονητής της ομάδας παρέμεινε ο Κώστας Οικονομάκης ο οποίος βλέπει την ομάδα να παίζει το μπάσκετ που αυτός επιθυμεί, και δίπλα στον Φώτη Βασιλόπουλο, που αποτελεί τον καθοδηγητή και εμπνευστή για τους νέους, ταλαντούχους και άπειρους αθλητές, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα, με τον πολύπειρο άσο να καταφέρνει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τον καθένα τους, γεγονός που αποτελεί ευλογία για αυτούς.

Η ομάδα του Πειραιά έχοντας εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο (βαρύ διάστρεμμα) και αμφίβολο τον Διονύση Μουστόπουλο (έπαθε τράβηγμα στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΚ), αγωνίζεται με παίκτες όπως ο 21χρονος Δημήτρης Λιβανός ο οποίος αγωνίζονταν στον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, ο 19χρονος Βασίλης Ζαρκαδούλας από τον Δούκα, ο 18χρονος Χάρης Μπαρμπαρής από τον ΓΑΟ Κουκουβαούνων, 20χρονος Ορέστης Κουζούνης – Κατσαμπάνης από τα Πετράλωνα και ο 22χρονος Δημήτρης Μαργέλης, ο οποίος είχε πολύ μικρή συμμετοχή στην άνοδο του Χαρίλαου Τρικούπη στην Basket League.

Ο Κώστας Οικονομάκης αναλύοντας την φετινή ομάδα έδειξε να το απολαμβάνει και ανέφερε : «Δεν τρόμαξα έχοντας να διαχειριστώ αυτούς τους παίκτες. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους, μου αρέσει το up tempo παιχνίδι, Τους επιλέξαμε για να δουλέψουμε μαζί, έχω επαφή μαζί τους και μπορούμε και βγάζουμε εύκολα αποτελέσματα, αλλά όλο αυτό δένει επειδή στην ομάδα υπάρχει ο υπέρ πρωταθλητής», για να συνεχίσει :

«Αυτός είναι ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος οδηγεί την ομάδα σε άλλα μονοπάτια. Τους αλλάζει όλους, και τους ξεδιπλώνει το ταλέντο τους. Τους δίνει αυτοπεποίθηση, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τους αντιμετωπίζει σαν κανονικούς παίκτες, μου αρέσει αυτό που φτιάξαμε στον Εθνικό».

Αναφορικά για το αν μπορεί ο Εθνικός να κάνει πρωταθλητισμό ανέφερε : «Το ανέφερε και παραπάνω, έχουμε τον παίκτη να μας οδηγήσει εκεί. Αυτό ήταν και η κεντρική ιδέα με την Κόρινθο. Με κεντρικό πρόσωπο και κεντρική ιδέα τον Βασιλόπουλο, τους δίνουμε την ευκαιρία στην Β' Εθνική, και ανταποκρίνονται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ