21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οικονομάκης : «Δύσκολο να ξανά παίξουμε, θέλω δυο ομίλους στην Α2»

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και στον Εθνικό τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις αποφάσεις της πολιτείας, ενόψει της επόμενης ημέρας.

Ο Κώστας Οικονομάκης, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν, βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο σπίτι του, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά δεν κρύβει τις ανησυχίες της ενόψει της συνέχειας, ενώ και αυτός βλέπει με καλό μάτι την πιθανή δημιουργία δυο ομίλων στην Α2 Ανδρών και μιλώντας στο basketa.gr τόνισε :

«Στον Εθνικό, όπως σε όλες τις ομάδες αυτή τη στιγμή επικρατεί στασιμότητα. Η διοίκηση δεν κάνει καμία κίνηση, και περιμένουμε τις αποφάσεις της πολιτείας για τη συνέχεια, για να δούμε αν θα υπάρξει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα, γεγονός που προσωπικά θεωρώ δύσκολο εγχείρημα», για να προσθέσει πάνω σε αυτό :

«Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και καταστάσεις, σε περίπτωση που η ομοσπονδία πάρει την απόφαση να ξανά παίξουμε. Αρχικά είναι δύσκολο να λειτουργήσουν τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές, γιατί θα χρειαστεί το λιγότερο μια μίνι προετοιμασία για να βρούμε τον στοιχειώδη αγωνιστικό ρυθμό. Επίσης, αν αγωνιστούμε, θα πάει πίσω ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με γνώμονα ότι τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου».

Αναφορικά για το αν ο Εθνικός θα αποδέχονταν την πρόταση της Α2, και αν πιστεύει πως η πανδημία θα επηρεάσει οικονομικά και το μπάσκετ, ανέφερε : «Όσο αφορά την Α2, αυτό είναι θέμα διοίκησης, και αυτή παίρνει της αποφάσεις. Πιστεύω ότι τα πάντα θα αλλάξουν, και τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Έτσι, και το μπάσκετ θα επηρεαστεί οικονομικά, και για αυτό είμαι υπέρ των δυο ομίλων. Σίγουρα θα δυσκολευτούν οι ομάδες να βρούνε τις χορηγίες που είχαν ως τώρα, και πιστεύω ότι θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο να ανοίγεται μπροστά μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ