21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οικογενειακό δείπνο πολλών αστέρων η “βασίλισσα” (pics)

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε να μαζέψει γύρω του τους πρωταγωνιστές των δύο πιο επιτυχημένων «κομματιών» της Ρεάλ Μαδρίτης: Της ομάδας ποδοσφαίρου και της ομάδας μπάσκετ σε ένα δείπνο πολλών, μα πάρα πολλών, αστέρων και πολλών, μα πάρα πάρα πολλών, εκατομμυρίων.

Στην... κεφαλή του προεδρικού τραπεζιού εννοείται πως βρισκόταν ο ίδιος ο Πέρεθ και μαζί του οι αντιπρόεδροι Φερνάντο Φερνάντεθ Τάπιας, Εδουάρδο Φερνάντεθ ντε Μπλας και Ενρίκε Σάντσεθ, ο επίτιμος πρόεδρος Φρανθίσκο Χέντο, οι προπονητές των δύο ομάδων Ζινεντίν Ζιντάν και Πάμπλο Λάσο και οι αρχηγοί των δύο ομάδων Σέρχιο Ράμος και Φελίπε Ρέγες.

Στα υπόλοιπα τραπέζια κάθονταν μαζί ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες σε ένα κλίμα ιδιαίτερα καλό. Άλλωστε έχουν ξαναβρεθεί αρκετές φορές και σε ανάλογες εκδηλώσεις, αλλά ακόμη και σε προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας».

Από τους πιο ευτυχείς πάντως ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος πήρε και μια φανέλα με την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Και παραδέχθηκε μέσω social media πως είναι δική του και μόνο δική του! Δώρο στον εαυτό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ