17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οικογενειακά… με Πέτζα (pic)

Δείπνο... αλά ελληνικά απόλαυσε στο Σακραμέντο ο Γιώργος Παπαγιάννης, όντας μαζί με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, τον ατζέντη του Μάριο Ολύμπιο, καθώς και τις οικογένειές τους.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι άλλος ένας Έλληνας, που προσπαθεί να κατακτήσει ένα δικό του κομμάτι στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Ο διεθνής σέντερ, επιχειρεί να αποκτήσει μόνιμη παρουσία στους Σακραμέντο Κινγκς, όπου δεν πρέπει να ξεχαστεί πως διευθυντής δυναμικού και εξέλιξης παικτών, είναι ο άλλοτε... δικός μας (είχε περάσει την τετραετία 1994-1998 στον ΠΑΟΚ), Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Ο Σέρβος πρωταθλητής ΝΒΑ το 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς, επομένως, έχει καθημερινά το βλέμμα του στην πορεία του Παπαγιάννη, με τις σχέσεις των δύο ανδρών προσωπικά να είναι ισχυρές λόγω του πλούσιου «αρώματος» Ελλάδας. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook ο ατζέντης του «Papa-G», Μάριος Ολύμπιος, με τους τρεις να πραγματοποιούν έξοδο οικογενειακώς σε εστιατόριο του Σακραμέντο.

Στην φωτογραφία, απεικονίζονται ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, η μητέρα του Παπαγιάννη και η σύζυγος του Στογιάκοβιτς, Αλέκα Καμηλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ