25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Οικογένεια» ο Άρης (pic)

Τα 25α γενέθλια του Γκάρι Μπελ στάθηκαν αφορμή για τον Άρη να δειπνήσει, σε «οικογενειακό» κλίμα, σε εστιατόριο της Πυλαίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1992 στο Κεντ, στην Ουάσινγκτον, και πέρασε τα γενέθλιά του μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συμπαίκτες του στο «Μαγερειό της Κυρά Μαριώς», στο οποίο τους φιλοξένησε η ιδιοκτήτρια Κλεοπάτρα Μπαμπαράτσα. Το μενού περιελάμβανε ψάρια από την Κάλυμνο, προσφορά του φιλάθλου Μανώλη Καμπουράκη, ο οποίος επί τη ευκαιρία παρέλαβε και το εισιτήριο διαρκείας του.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΡΗΣ αποδεικνύει ότι είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ εντός κι εκτός γηπέδου. O Gary Bell είχε χθες (12/10) τα γενέθλιά του και μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα δείπνησε στο εστιατόριο «Μαγερειό της Κυρά Μαριώς» που βρίσκεται στην Πυλαία. Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου κ. Κλεοπάτρα Μπαμπαράτσα παρείχε άριστη φιλοξενία στην ομάδα μας που γιόρτασε σύσσωμη τα γενέθλια του Αμερικανού γκαρντ, τρώγοντας ψάρια, τα οποία προσέφερε ο φίλος της ομάδας μας, Μανώλης Καμπουράκης από την Κάλυμνο, ο οποίος έσπευσε να προμηθευτεί και το εισιτήριο διαρκείας του. Αγάπη διαρκείας για τον ΑΡΗ απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του είναι ότι περιμένουν όλους τους φίλους των κίτρινων απ’ όλα τα μέρη της χώρας να αγκαλιάσουν τη φετινή προσπάθεια…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ