25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Οδηγούν με ασφάλεια και στιλ στη Ρόδο (vid+pics)

Τα νέα αυτοκίνητά τους παρέλαβαν ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, το πρωί της Τρίτης (28/11).

Παίκτες και τεχνική ηγεσία θα μπορούν πλέον να οδηγούν με ασφάλεια στους δρόμους του «σμαραγδένιου νησιού», μετά την παραχώρηση υψηλών προδιαγραφών αυτοκινήτων από την εταιρία «Ξενάκης Αυτοκίνητα ΑΕΒΕ», που στηρίζει χορηγικά τη «θαλασσί» ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Αυτοκίνητα σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές για τη σεζόν 2017-2018 δόθηκαν από την εταιρεία Ξενάκης Αυτοκίνητα ΑΕΒΕ στον Κολοσσό H Hotels. Η εταιρεία Ξενάκης Αυτοκίνητα, χρόνια υποστηρικτής της ομάδας του Κολοσσού, φέτος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα διαθέτοντας αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και design, δείχνοντας έμπρακτα για άλλη μία φορά την αρωγή της εταιρείας Ξενάκης Α.Ε. στις προσπάθειες όλων να κρατήσουμε ψηλά τα standard της oμάδας μας. Η οικογένεια του Κολοσσού H Hotels ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Ξενάκης Αυτοκίνητα ΑΕΒΕ και τον κο Ξενάκη προσωπικά, για την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια».

https://www.facebook.com/KolossosRhodesBCOfficial/videos/10155967366790802/

Από τον Κολοσσό Ρόδου έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, υπό την επίβλεψη του ιατρού κ. Πρωτόπαππα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ