23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οδεύει προς Προμηθέα ο Λούντζης

Ο Προμηθέας Πάτρας θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μιχάλη Λούντζη όπως όλα δείχνουν. Ο Έλληνας γκαρντ μετά από ιδιαίτερα θετική παρουσία στο Λαύριο κι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ο Λούντζης βρισκόταν στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, αλλά όλα δείχνουν πως η επιλογή του ήταν οι Αχαιοί. Αυτό που χρειάζεται άλλωστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι χρόνος στο παρκέ. Βαδίζοντας στα 22 του χρειάζεται την εμπειρία και το χρόνο που μπορεί να βρει στον Προμηθέα.

Με το 1.98 του αγωνίζεται ως point guard και έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και δύο χρυσά σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων (2015) και Νέων Ανδρών (2017). Εξαιτίας του τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και της πρόωρης ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος αγωνίστηκε φέτος σε οχτώ παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 5,88 πόντους και είχε ακόμη 21 ριμπάουντ, δέκα ασίστ, δύο τάπες και έντεκα κλεψίματα. Την περίοδο 2018-19 σε 21 αγώνες στην κανονική περίοδο είχε 6,48 πόντους μέσο όρο και ακόμη 49 ριμπάουντ, 45 ασίστ, τρεις τάπες και 31 κλεψίματα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ