18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΟΑΧ: Το αποχαιρετιστήριο δείπνο στα Χανιά (pic)

Σε γνωστό μεζεδοπωλείο/μουσικό καφενείο της πόλης των Χανίων έκλεισαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, 2020-2021, στον ΟΑΧ.

Παίκτριες, τεχνική ηγεσία και μέλη της διοίκησης δείπνησαν όλοι μαζί για τελευταία φορά στην «Αθιβολή» στο Κουμ Καπί, πριν άπαντες πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Οι Κρητικές τερμάτισαν φέτος στην 4η θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 Γυναικών, με οκτώ νίκες και έξι ήττες, ενώ συμφωνήθηκε με τον τρίτο ΠΑΟΚ να μη δώσουν μεταξύ τους αγώνες πλέι οφ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του: «Το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ομάδας. Με τη στήριξη, την προσφορά και την ενίσχυσή τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πολύ καλή φετινή πορεία. Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ευχόμαστε η μεταξύ μας συνεργασία να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, με την υπόσχεση πώς η ανταπόκριση και από την πλευρά μας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OAXBC (@oaxwbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ