19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οίακας Ναυπλίου : Κατεβαίνει στην Α2 και ευχαριστεί (pic)

Ο Οίακας Ναυπλίου θα βρίσκεται στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ανατρέποντας τις αρχικές σκέψεις αποχώρησης της.

Όπως φάνηκε και από το πρόγραμμα, η ομάδα της Αργολίδας θα συμμετάσχει κανονικά, στηρίζοντας παίκτες της ακαδημίας της και της ευρύτερης περιοχής, με προπονητή τον Χάρη Κολουριώτη.

Αναλυτικά :

«Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022.
Παρόλη την κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού και τις σημαντικές οικονομικές συνέπειες που έχει προκαλέσει, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να μην εγκαταλείψει αλλά να συνεχίσει την προσπάθεια ακόμη πιο έντονα καθώς η αγάπη που έχουμε για το μπάσκετ αλλά και η ανιδιοτέλεια να προσφέρουμε στον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά είναι ακόμη «ζωντανές». Σκοπός του Δ.Σ είναι ο σύλλογος να κάνει μία νέα αρχή, η οποία θα είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα, στηρίζοντας τα νέα παιδιά των ακαδημιών μας και της περιοχής μας εν γένει. Δίνοντας τους την ευκαιρία και την δυνατότητα να αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο και να συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, όπως το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Βασικός στόχος της παρούσας διοίκησης άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που έχει την τιμή να υπηρετεί τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης του Ναυπλίου, παράλληλα με την πρόοδο της ανδρικής ομάδας και των αγωνιστικών της επιτυχιών, ήταν και είναι η άρτια οργάνωση των ακαδημιών του συλλόγου ώστε να αναπτυχθεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης της περιοχής μας σε επαγγελματικά πρότυπα και τα παιδιά της περιοχής μας να απαρτίζουν ως επί το πλείστων την ανδρική ομάδα του Οίακα. Για τους ανωτέρω λόγους διατηρήθηκε ο κορμός του προπονητικού επιτελείου που θα δουλέψει με τα παιδιά όλων των αγωνιστικών τμημάτων στα πρότυπα που δούλευε η πρώτη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών που μας έκαναν όλους περήφανους και επανέφεραν με εμφατικό τρόπο την πόλη μας στον μπασκετικό χάρτη της χώρας!

Επιπλέον, υπηρετώντας τον στόχο αυτό, αποφασίστηκε να τους δοθεί άμεσα η ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να επανδρώσουν ως επί το πλείστων την ανδρική μας ομάδα μπάσκετ που θα συμμετάσχει στην Α2. Μπροστάρης και βασικός αρωγός της νέας αυτής προσπάθειας του συλλόγου μας είναι ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος. Δημήτρης Κωστούρος.
Έχοντας το ίδιο όραμα για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας αλλά και με δεδομένη την αγάπη του τόσο για το άθλημα όσο και για την ομάδα του Οίακα, κατάφερε να υπερκεράσει όλες τις δυσκολίες και να καταστήσει εφικτή την συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδα στην φετινή Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Καλούμε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας και της περιοχής γενικότερα καθώς και του γονείς αυτών να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν με την παρουσία τους και το ζεστό χειροκρότημα τους την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 καθώς και την συμμετοχή των παιδιών μας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα της ομάδας μας, γεμίζοντας για μία ακόμη φορά το γήπεδο μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ανδρικής ομάδας, ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί τα νέα αυτά παιδιά στην δύσκολη αποστολή της Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Η αθρόα συμμετοχή σας, τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας και η προσμονή σας για το επόμενο, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον  σας για το μέλλον της ομάδας μας όλο αυτόν το καιρό έχει ήδη αποδείξει σε εμάς την αμέριστη στήριξη σας στην προσπάθεια που κάνουμε. Θέλουμε από καρδιάς και εκ των  προτέρων να σας ευχαριστήσουμε. Καλούμε επίσης τους υπάρχοντες χορηγούς του συλλόγου μας, και όσους νέους θέλουν να προσφέρουν από τη φετινή χρονιά, να στηρίξουν τη νέα αυτή ελπιδοφόρα προσπάθεια, αποδεικνύοντας εμπράκτως για ακόμη μία φορά την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα μας. Η βοήθεια σας ήταν και είναι πάντα πολύτιμη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία σε όλους.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΟΙΑΚΑΣ!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ