25.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ξεχώρισαν οι Έλληνες στο Βελιγράδι (pics)

Πολλαπλή ελληνική εκπροσώπηση είχαμε στο All Star Game του Adidas Next Generation Tournament, που διεξήχθη το Σάββατο (19/05) στο «Hall Aleksandar Nikolic».

Στο περιθώριο του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βελιγράδι, μερικοί από τους καλύτερους παίκτες σε επίπεδο Παίδων ταξίδεψαν μέχρι τη σερβική πρωτεύουσα και αναμετρήθηκαν με μικτή ομάδα Κινέζων και Ιαπώνων. Οι Ασιάτες, μάλιστα, έβαλαν δύσκολα στους Ευρωπαίους, οι οποίοι κέρδισαν πιο δύσκολα από ό,τι ίσως θα περίμεναν, με 92-88. Την ομάδα κοούτσαρε ο Ηλίας Ζούρος, με βοηθό το Γιώργο Λιμνιάτη, και οι Έλληνες τα πήγαν εξαιρετικά.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα Πατρών ξεκίνησε βασικός και τελείωσε με double double με 11π. και 13 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα ένα κλέψιμο, δύο ασίστ και ισάριθμα λάθη, στα 29.47’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Αναστάσης Κωστόπουλος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μαζί με το Γερμανό Σούρμαν και το Μαυροβούνιο Ζούγκιτς με 18π. κι είχε και πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο λάθη σε 21.54’.

Ο Τριστάν Βούκσεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι γιος του Ντούσαν, πήρε μέρος στον αγώνα για 13.42’ με απολογισμό 6π., εφτά ριμπάουντ και δύο λάθη, ενώ ο Λούκα Τάρλατς, ο οποίος είναι γιος του Ντράγκαν και παίζει στην KK Σάβα Βελιγραδίου, είχε 9π., τρία ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Επίσης ξεκίνησε ως βασικός. Το παρών στους αγώνες έδωσαν και δύο NBAers, ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Δεκάλεπτα: 30-23, 45-40, 68-68, 92-88.
Το στατιστικό:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ