21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεχωρίζει ο Μορέιρα (vids)

Το δυναμικό κάρφωμα του Γιανίκ Μορέιρα στη νίκη της Αγκόλας επί της Τυνησίας στη Λουάντα συμπεριλήφθηκε στο Top 5 των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στο πλαίσιο της Αφρικανικής Ζώνης.

Ο 27χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ είχε συνολικά 9π., τους δύο εξ αυτών σημείωσε με θεαματικό τρόπο, που τον έφερε στο νούμερο 3 του σχετικού βίντεο. Την κορυφή απολαμβάνει ο συμπατριώτης του, Γκέρσον Ντομίνγκος, παρουσία στο Top 5 έχουν και οι Μπενουά Εμπάλα (Καμερούν), Φίρας Λαγιάνο (Τυνησία) και Τζιχάντ Μπεντσλίκα (Μαρόκο).

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ48TX9UKQ

Στην Αμερική ξεχωρίζει ο Μεξικανός Χουάν Τοσκάνο, ενώ τον ακολουθούν οι Τόνι Μπίσοπ (Παναμάς), Ρίτσαρντ Σόλομον (ΗΠΑ), Λουτσιάνο Παρόντι (Ουρουγουάη) και Λουίς Σκόλα (Αργεντινή).

https://www.youtube.com/watch?v=iFfRJxpb-Lg

Στην Ευρωπαϊκή Ζώνη, ο Ολλανδός Μοχάμεντ Κεράζι κυριαρχεί στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή (02/12) και τον ακολουθούν οι Ντόγκους Μπαλμπάι (Τουρκία), Σεμπάς Σάιζ (Ισπανία), Μάντας Καλνιέτις (Λιθουανία) και Βιάτσλεβ Μπομπρόφ (Ουκρανία).

https://www.youtube.com/watch?v=9tOuweiTi2c

Στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας, ο Νεοζηλανδός Τάιρελ Χάρισον βρίσκεται στο νούμερο 1, με το Top 5 να συμπληρώνεται από τους Αϊλούν Γκούο (Κίνα), Αμίν Αμπού Χαουάς (Ιορδανία), Έιτερ Μέιτζοκ (Λίβανος) και Σεουνγκούν Λι (Νότια Κορέα).

https://www.youtube.com/watch?v=RuylO6mv2Ao



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ