17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεχωρίζει η Χριστινάκη (vid)

Το ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket, ένα από τα παλιότερα και πλέον σταθερά και αξιόπιστα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Γυναικών, εστίασε σε πέντε αθλήτριες που ξεχώρισαν. Ανάμεσά τους κι ένα γνώριμο σ' εμάς πρόσωπο, η Ελεάννα Χριστινάκη.

Η Χριστινάκη αγωνίζεται στην Αλ Κάθερες (Αl-Qázeres), μαζί με την Μαριέλλα Φασούλα, η οποία έκανε το δικό της βήμα μπροστά τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ξεπεράσει κι ένα πρόβλημα στη μέση που την ταλαιπωρούσε. Το "Gigantes del Basket" αναφέρει για την Χριστινάκη, η οποία είναι η πρώτη σκόρερ της ομάδας της πως "είναι μια παίκτρια ικανή να βάλει ακόμη και 20 πόντους σε ένα ημίχρονο, μία αξία πολύ σημαντική για μια ομάδα όπως αυτή του Χαθίντο Καρβαχάλ, μια ομάδα που σημειώνει 64 πόντους ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Μέχρι τώρα έχει 15.2 πόντους, δύο ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο. Αυτό που προκαλεί πραγματικά εντύπωση είναι το 40.5% με το οποίο σουτάρει από τα 6,75 με 30/75 μέχρι στιγμής".

Για το ισπανικό περιοδικό το αδύνατο σημείο της Χριστινάκη είναι το σουτ από μέση απόσταση. Δεν είναι ικανό όμως για να της στερήσει μια θέση ανάμεσα στις πέντε αθλήτριες που ξεχώρισαν μαζί με τις Σπαρκλ Τέιλορ (Γκραν Κανάρια), Τέιλορ Βουρτζ (Σαραγόσα), Άντζι Μπιόρκλουντ (Γκερνίκα), Λασάν Χιγκς (Εμπουτίδος Μπαχαριέλ Μπεμπρίβρε).

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ