25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ξεσηκωμός» εν όψει Παπάγου στο Μαρούσι

Το Μαρούσι θέλει να κάνει άλλο ένα «βήμα» για την εξασφάλιση της παραμονής ή το πλεονέκτημα στα play out της Α2 και το ντέρμπι με τον Παπάγου αποτελεί «σταυροδρόμι», με τους φίλους της ομάδας να είναι και πάλι δυναμικά δίπλα της.

Εξαιρετικά σημαντικό κρίνεται για το Μαρούσι η αναμέτρηση του Σαββάτου (24/2) με τον Παπάγου για τη 19η αγωνιστική της Α2. Η ομάδα των Βορείων προαστίων, υποδεχόμενη στο εν λόγω αθηναϊκό ντέρμπι τους «Στρατηγούς», επιθυμεί να συνεχίσει τη συλλογή αποτελεσμάτων στην έδρα της, με το συγκεκριμένο ματς να έχει ιδιαίτερη σημασία, ιδιαίτερα αν τελικά κληθεί να αγωνιστεί στα play out, για να κερδίσει την παραμονή της.

Κι αυτό, γιατί την 4η αγωνιστική είχε πετύχει «διπλό» στο «Σαλούν» και ο διπλασιασμός των επιτυχιών κόντρα στον Παπάγου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικής σημασίας στο τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι μπορεί να προστεθεί δίπλα στο 2-0 που ήδη υπάρχει με τον Αρκαδικό.

Η σημασία της αναμέτρησης, λοιπόν, είναι μεγάλη για το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά και, για το λόγο αυτό, υπάρχει... επιστράτευση στις τάξεις των φίλων του Αμαρουσίου. Οι ίδιοι, αναμένεται να δώσουν δυναμικά το «παρών» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, για να στηρίξουν άλλη μία προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας, προκειμένου να πάρει το εντός έδρας αποτέλεσμα. Ελπίζουν, δε, πως με τη δική τους δύναμη το Μαρούσι θα οδηγηθεί μέχρι εκεί, με την έδρα ούτως ή άλλως να έχει αποτελέσει χαρακτηριστικό στοιχείο στην φετινή του «καμπάνια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ