16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ξεπέρασε το Εurocup και ξέσπασε η Ουλμ (vids)

Η τραγική εικόνα στους ομίλους του Eurocup δεν την κυνηγάει και στο πρωτάθλημα με την Ουλμ να ξεπερνάει γρήγορα τον αποκλεισμό από την ευρωπαϊκή διοργάνωση και επιβάλλοντας τον ρυθμό της από την αρχή μέχρι το τέλος επικράτησε της Μιτελντόιτσερ με 96-80 για την 12η αγωνιστική.

Εντός συνόρων συνεχίζει τις επιτυχίες και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ουλμ πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης σε αρκετά σημεία του αγώνα πλησίασε την εκατοστάρα (96-80) απέναντι στην Μιτελντόιτσερ και έφτασε μια ανάσα από την οκτάδα (6-6) ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην τελευταία θέση με 2-10.

Το παιχνίδι έδειχνε από την αρχή προς τα που θα κυλήσει με την Ουλμ να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο (51-33) με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν στην τρίτη περίοδο (74-61) αλλά δεν πλησίασαν ποτέ κάτω από διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής από την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς για ακόμη μία φορά ο Ζόραν Nτράγκιτς με 22 πόντους ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Άντριου Ουόρεν με 18 πόντους ενώ ο Τζόι Ντόρσει σημείωσε 7 πόντους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ