24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ξεπέρασε τους 3.000 πόντους με την Εθνική η Μάλτση

Το φιλικό της Εθνικής απέναντι στο Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Εβινα Μάλτση. Η αρχηγός της εθνικής ξεπέρασε τους 3000 πόντους με την γαλανόλευκη φανέλα, ενώ θέλει ακόμα τέσσερις συμμετοχές για πιάσει στην πρώτη θέση (των συμμετοχών) τη Σοφία Κλιγκοπούλου. Πριν το σημερινό αγώνα η έμπειρη γκαρντ είχε 2988 πόντους και με τους 13 που σημείωσε έφτασε τους 3001.

«Νιώθω ευλογημένη»

Μετά το τέλος του φιλικού με το Βέλγιο η Μάλτση μίλησε για το επίτευγμά χωρίς να θέλει να ξεχωρίσει κάποιο συγκεκριμένο πόντο, καθώς αναφέρθηκε μόνο σε αγώνες.

 «Νιώθω χαρά, τιμή και αισθάνομαι ευλογημένη. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ακόμα στην Εθνική και μπορώ να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα που μου  έδωσε την δυνατότητα να πετύχω αυτό ρεκόρ. Θυμάμαι πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Δεν θέλω να σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο καλάθι. Θυμάμαι όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Το ματς για την έβδομη θέση στην Ολυμπιάδα του 2004 με την Ιαπωνία. Επίσης τον αγώνα με την Ιταλία το 2009 όπου πήραμε την πέμπτη θέση στο Ευρωμπάσκετ και την πρόκριση για το Παγκόσμιο και φυσικά όλα τα περυσινά παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ όπου καταλάβαμε την τέταρτη θέση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ