16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ξεμπερδεύει η Φενέρ, μένει στην… μόδα ο Ερυθρός

Η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική ευθεία και σήμερα (16/3) διεξάγεται το πρώτο μισό της 26ης αγωνιστικής. Κάθε αποτέλεσμα μετράει, οι γνωστοί... υπολογισμοί περνούν από το μυαλό προπονητών και παικτών, όσο και αν δεν το παραδέχονται, ενώ σιγά-σιγά σχηματίζεται το παζλ της φάσης των "16".

Στην Κωνσταντινούπολη η Αναντόλου Εφές (13-12) υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (9-16) και μετά από το στραπάτσο κόντρα στην Μπάμπεργκ, κυνηγά την νίκη που θα την διατηρήσει στην όγδοη θέση. Οι Ισραηλινοί μετά το διπλό στο ΣΕΦ, μετρούν 7 σερί ήττες μακριά από την έδρα τους και με ακόμη μία αποχαιρετούν και μαθηματικά την συνέχεια της διοργάνωσης.

Σε μια κλωστή κρέμονται όλα στον αγώνα μεταξύ της Μπάμπεργκ (9-16) και της Φενέρμπαχτσε (16-9). Η παρέα των Τρινκιέρι και Ζήση αν χάσει... χάνεται ενώ αντίθετα η ομάδα του Ομπράντοβιτς με νίκη ίσως γίνει η τέταρτη μετά τις ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό που θα προκριθεί και πρακτικά στους "8".

Ο Ερυθρός Αστέρας (14-11) δεν πηγαίνει για ψώνια στο Μιλάνο, καθώς γνωρίζει πως ένα στραβοπάτημα απέναντι στην Αρμάνι (7-18) θα κοστίσει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις των πλέι οφ. Σε αυτό βέβαια θα παίξουν ρόλο και τα αποτελέσματα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της Μπασκόνια.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας:
19:00 Αναντόλου Εφές-Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:15 Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης
21:45 Μπάμπεργκ-Φενέρμπαχτσε 
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ