28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ξεμούδιασε με Ανατόλια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 93-33 του Ανατόλια στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Πυλαία. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεμούδιασαν μετά από τις σκληρές προπονήσεις που προηγήθηκαν.

 Η ενημέρωση του «Δικέφαλου του Βορρά»:

«Σε ένα φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Ανατόλια με 93-33 στο “PAOK Sports Arena”.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα σε συνθήκες αγώνα.

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Παπαδόπουλος, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Το πρώτο φετινό φιλικό του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερο για ορισμένους από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Γιάννης Γιανναράς, αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνα της πρώτης ομάδας, έστω και φιλικό, οι 16χρονοι Δημήτρης Κλωνάρας και Φίλιππος Βακουφτσής, οι οποίοι σκόραραν, όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Οι πόντοι των παικτών του ΠΑΟΚ:

Dillard 10 (2), Klassen 6, Krubally 6, Κόνιαρης 5, Βακουφτσής 6 (2), Τσόχλας 6 (2), Γιανναράς 10 (2), Μαργαρίτης 6, Ζάρας 12 (2), Καρράς 12, Κλωνάρας 3 (1), Jones 11».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε: «Ήταν το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι για αυτήν την περίοδο. Ήταν σημαντικό να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μας και να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, των σκληρών προπονήσεων και του δυνατού προγράμματος που έχουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μείναμε ευχαριστημένοι από τη διάθεση των παικτών. Μας περιμένει σκληρή δουλειά στη συνέχεια, γιατί έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμα».

Επόμενος αντίπαλος η Γκαζιάντεπ την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου (19:00) και πάλι στην Πυλαία.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ