21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεμούδιασε με άνετη νίκη η Φενέρμπαχτσε (pics)

Το πρώτο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έδωσε η Φενέρμπαχτσε κόντρα στην ITU κι έφθασε με άνεση στη νίκη (89-58).

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στο «Metro Energy Sports Hall», παρότι τους έλειπαν οι διεθνείς Μελίχ Μαχμούτογλου, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Κώστας Σλούκας, Νάντο Ντε Κολό και Τζίτζι Ντατόμε και ο Γιαν Βέσελι που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ξεκίνησαν μουδιασμένα στο φιλικό, αλλά σταδιακά ανέβασαν «στροφές» κι έφθασαν στην άτυπη επικράτηση. Ο Λίο Βέστερμαν  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 15π., ενώ ο Ντέρικ Ουίλιαμς είχε 13π. και έξι ριμπάουντ και ο Μπόμπι Ντίξον 11π., τέσσερις ασίστ και τρία ριμπάουντ. Παίχθηκε κι ένα έξτρα δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να το κερδίζουν με 22-20.

Η Φενέρμπαχτσε θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή (13/09) στην Κωνσταντινούπολη, καθώς στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά της Κλουζ Ναπόκα (14/15/09), στο οποίο θα πάρουν μέρος και η Παρτιζάν, η Μόρναρ Μπαρ και η «οικοδέσποινα» Μπάνκα Τρανσιλβάνια.

Δεκάλεπτα: 14-19, 44-34, 74-44, 89-58.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ