23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ξεμούδιασε» η Μακάμπι με 100αρα!

O αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Χίμκι μπορεί να αναβλήθηκε για τη Εuroleague, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έμεινε άπραγη, καθώς αντιμετώπισε την Χάποελ Μπερ Σεβά για το πρωτάθλημα και επικράτησε εύκολα με σκορ 100-74.

Η ήττα από την Χάποελ Τελ Αβίβ πριν λίγες ημέρες φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πλέον μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η Μακάμπι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα για την 13η αγωνιστική και ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά με 100-74, ενώ πήρε ανάσες ο Άντε Ζίζιτς.

Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, έχοντας τα ηνία από την πρώτη περίοδο (29-15), ενώ το ημίχρονο έκλεισε υπέρ τους με 53-31. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό να μοιράσει τον χρόνο στους παίκτες του και δίχως να πατήσουν γκάζι έφτασαν άνετα στο τελικό 100-74.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Οθέλο Χάντερ με 16 πόντους ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Μπλέιζερ και Ντιμπαρτολομέο με 15 πόντους αντίστοιχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ