20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«Ξεμούδιασαν» ΚΑΟΚ και Μαρούσι

ΚΑΟΚ και Μαρούσι έδωσαν φιλικό αγώνα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους γηπεδούχους να φθάνουν στην άτυπη νίκη με 7-66.

Το πρώτο δυνατό φιλικό, κόντρα στους Αμαρουσιώτες που αγωνίζονται στην Α2, έδωσαν οι Κορίνθιοι με τον κόουτς Νικητόπουλο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Η ήττα ουδόλως απασχόλησε τον προπονητή του ΚΑΟΚ, που είδε τους παίκτες του να έχουν μεγάλη διάθεση, αν και φανερά «πιασμένοι» λόγω των διαδοχικών, διπλών πολλές φορές, προπονήσεων.

Επόμενο φιλικό και πρώτο μπροστά στο κοινό του ΚΑΟΚ, το Σάββατο (09/09, 18.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου με αντίπαλο το ενισχυμένο συγκρότημα του Οίακα Ναυπλίου, που επανήλθε φέτος στις εθνικές κατηγορίες και θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Με ανακοίνωσή τους οι Κορίνθιοι καλούν τον κόσμο τους να δώσει δυναμικό παρών: «Σας περιμένουμε όλους στο τελευταίο τεστ πριν από τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο το Ηράκλειο!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ