20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ (vid+pics)

Με ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της Μάκη Αγγελόπουλου και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Θέμα συζήτησης ήταν η παραχώρηση του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Άνω Λιοσίων στην «Ένωση», ώστε να γίνει το «σπίτι» της τα επόμενα χρόνια. Συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για την υλοποίηση του πλάνου στο κλειστό, με τον υφυπουργό να δεσμεύεται πως θα «τρέξουν» οι σχετικές διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της υπόθεσης. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, αλλά αυτή έχει δρομολογηθεί.

 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν, επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Αγγελόπουλου, Χάρης Κουτάς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Γιώργος Νικολάου και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, που είναι υπεύθυνος και για το πρότζεκτ του ποδοσφαιρικού γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναμένεται να είναι εκείνος που θα ασχοληθεί με την ανακαίνιση του κλειστού στα Άνω Λιόσια, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει την ΑΕΚ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Συζητήθηκε σήμερα (03/06) και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για τον τελικό στόχο αυτού του μεγάλου πρότζεκτ. Είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του Δημοσίου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει κοινή αντίληψη και θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατόν τρόπο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί υλοποιείται ένα σχέδιο για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Το πρότζεκτ στα Ανω Λιόσια έρχεται μετά την Ολυμπιακή Αθλητική Μαρίνα Καλλιθέας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και αυτή είναι η ΑΕΚ», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Βασιλειάδης. Δείτε τις δηλώσεις του μέσω του aek365.gr…

https://www.facebook.com/aek365.gr/videos/2169889823108176/

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ ότι μετά από 95 χρόνια προσφυγιάς, όσον αφορά στο γηπεδικό, μπαίνουν οι βάσεις για να υπάρχει μια μόνιμη λύση. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε το πρώτο Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα κι αυτή που έχει φέρει τα δύο τελευταία, άρα το άξιζε. Συμφωνήσαμε με τον κ. Βασιλειάδη τον οδικό χάρτη (οργανόγραμμα) και τις επόμενες ενέργειες που θα έχουν στόχο τη γρήγορη υλοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλειάδη, που από την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός στο όραμά μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε νεότερα. Ιδανικά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν που έρχεται στο νέο γήπεδο ή στις αρχές του 2020».

 

Σε ερώτηση αναφορικά με το εάν μπορούν οι πολιτικές εξελίξεις και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές να επηρεάσουν το πρότζεκτ στα Άνω Λιόσια απάντησε: «Η ΑΕΚ είναι πάνω από κόμματα, οπότε δεν επηρεάζεται από κάτι».

https://www.facebook.com/aek365.gr/videos/1123453277845903/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ