17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεκινούν και στην Κίνα

Το πρωτάθλημα της Κίνας ήταν το πρώτο που είχε διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού κι ύστερα από αρκετές αναβολές αποφασίστηκε τελικά να επαναρχίσει στις 20 Ιουνίου.

Ύστερα από πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας και κάποιες προσπάθειες που έπεσαν στο… κενό για να επανεκκινήσει τους προηγούμενους μήνες, το κινεζικό CBA βρίσκεται και πάλι σε… τροχιά τζάμπολ. Η εξάπλωση του ιού COVID-19 έχει τεθεί σε έλεγχο στην ασιατική χώρα και η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» για την έναρξη των ομαδικών αθλημάτων. Μεταξύ αυτών είναι και το μπάσκετ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των κινεζικών ΜΜΕ το πρώτο τζάμπολ μετά τη διακοπή, στις 21 Ιανουαρίου του 2019, θα δοθεί στις 20 Ιουνίου. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί, λοιπόν, εντός παρκέ, με την κατάσταση όμως να είναι πλέον διαφορετική εν συγκρίσει με ό,τι ίσχυε πριν από τη διακοπή. Πολλοί παίκτες, κυρίως οι ξένοι, δεν πρόκειται να επιστρέψουν για να παίξουν στα εναπομείναντα ματς, ενώ ο Μάνος Μανουσέλης βρίσκεται ήδη στη χώρα και θα συνεχίσει στους Σαρκς Σαγκάης, ο Γιάννης Χριστόπουλος όμως έχει επιστρέψει στην Πάτρα και, μάλιστα, αναλαμβάνει πόστο στον Προμηθέα, κλείνοντας το κεφάλαιο της καριέρας του στους Ντακς Πεκίνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ